Du är gåtan utan svar...

tom, och så fylld på en gång. allt har kommit som ett slag mot ansiktet, ett slag jag länge fruktat. att du är ett svin, det visste jag nog också, men egentligen, på vilket sätt är du ett svin? jag menar, vi drog en gräns, sen skulle vi va vänner. så de tjejer du varit med sen dess, varför skulle de såra mig? vi hade ju inget längre... ändå känns det så mycket när man får veta sanningen, att jag bara är en i mängden, att han inte vill ha mig, att han egentligen inte bryr sig ett piss om mig. så varför gav han mig en puss på pannan? trodde han att jag skulle må bättre av det, eller var det en spontan grej? just då var jag så glad, men när jag fick höra allt, då kändes det bara värre. jag vill ha dig mer och mer, men när jag får höra att du är ett svin, borde då viljan att ha dig sjunka? för hos mig ökar den på något konstigt sätt.

varje gång vi ses rör du om i mitt huvud och mina nätter slutar alltid i tårar. du drar upp så många känslor hos mig och jag vill bara att du ska vara här och trösta mig, erkänna att du har varit ett svin men ändå vilja vara kvar hos mig, bara mig, ingen annan i hela världen. men du är inte en sån person, du saknar empati för andra. som din kompis sa: "Varför ska han bry sig om andra när han kan bry sig om sig själv?" fan vad rätt han har, och varför drar man sig till svin? varför gjorde du som du gjorde, om du ändå inte vill ha mig? ska man bli utnyttjad för att man är för snäll?

det kommer bli en natt till där jag gråter mig tills sömns. tårar för att du är ett svin som inte vill ha mig. varför duger inte jag för dig? vad är det för fel på mig om du inte vill ha mig? vad har jag gjort för att förtjäna denna smärta som funnits hos mig i ett år?

Jag har ingen rätt att komma och styra och ställa i hans liv för att jag mår dåligt. han lever sitt liv och han borde ju fatta att han sårar! han sårar nog fler än mig, för han har ju några fler än mig efter sig... men jag vet bara inte vad jag ska göra! vad ska jag göra för att du ska se mig som jag ser dig?

och om det inte är menat att det ska vara du och jag, vem ska då vara med mig? de säger att det finns någon för alla, men varför är jag då utan?

Jag önskar att du visste, det skulle lätta mitt hjärta, och du kanske kunde... jag vet inte... bry dig mer? om du bara kunde läsa mina tankar innan du sårar. då kanske du inte skulle såra så mycket.


RSS 2.0