iiiiiiiiiiih :D

happy happy happy! jag vet inte ens vad jag ska skriva, är för trött! :P helgen iaf, å blir det träningshelg fre-lör, kalas för mamma på lördag kväll och sen blir det kalas på söndag också, men då kommer momor och farmor :D saknar all släkt faktiskt!

nu ska jag plugga liiite :P sov sött puss! :D <3



I'm still trying to find out
Who I am on my own
I had you right beside me
But now you're gone and I know
That when the room clears I'm still here
Who am I when I'm alone? <3


woho!

underbara dag! biljetter till stockholm fixade, studsar runt och är glad, fika på rådhuset, solsken och en massa härliga vänner att prata med! känneer mig riktigt duktig när jag nu för tredje dagen i rad bloggar :)

livet är inte så förändrat från igår, samma leende på läpprna, studsar runt som en liten studsboll och irriterar allt och alla och jag är pank, som vanligt ;)

just nu sitter jag hemma hos emmelie, och vi planerar lite inför mammas 50 års kalas på lördag :) kommer bli roligt att träffa släkten igen :) ver ju ett halvår sen jag träffade dem från gävle :)

ha en bra dag allihopa! pusshej! :D <33

happy happy happy<3

Ännu en underbar dag i mitt underbara liv! jag fattar inte att jag kan vara såhär glad :D fast det är ju ändå bra, mamma gillar det iaf :)

idag: årets första träning på gräs, underbart! fast folk undrade nog vad jag hade tagit innan eftersom jag höll på som jag gjorde, men jag antar att det är resuktatet av för dålig sömn! ;D ny tjej i laget idag, marika heter hon, riktigt duktig i mål enligt mig :) och nästa vecka kommer therese och börjar, härligt! :)

mina nya ord som jag använder HELATIDEN: Härligt och underbart! haha :) och jag kan inte sluta le heller, förutom när min vän är ledsen, då vill man gråta...

ne, nu ska jag nog lägga mig snart, imorgon ska jag gå på sjukvården iaf ;) jag missade ju den idag xD



Live your dreams, life is waiting for you <3

solsken, leenden och lycka <3!

Åh herregud vad underbart allt känns nu! jag känner mig som en fågel som precis har släppts fri. fri att kunna göra vad man än känner för!

jag tror faktiskt att jag har kommit över dig nu, men det känns fel att inte du känner samma. vill inte att du ska må dåligt, men jag kan inte hjälpa dig direkt... kan säga att vi hade det speciellt, men saker förändras och jag tror det är bäst såhär, jag känner iaf så. hoppas du känner så en dag snart.


åh, helgen, vilken lycka det var! fredagen började med att jag och bästa cissi åkte till one day festival, underbart! efter att ha sugit i sig en liten heliumballong och sagt haaalÅÅÅh så satte vi oss på pims och ringde elin :) sen satt jag, cissi och elin hela kvällen på pims och hade det mysigt! :D tjugo i nio var jag tvungen att springa till bussen tyvärr :( hade gärna suttit där heeeela kvällen :)

lördag morgon började med stress till flämslätt, hade ju inte packat ngt och jag försov mig, men jag hann. möte på flämslätt, underbart! kanske inte själva mötena, men all fri tid man spenderade med underbra vänner! :) man har skaffat sig minnen för livet under helgen :) som: höger, Vänster, NEJ RAKT FRAM! hahah! underbara är ni allihopa! natten spenderades i en sal med therese, jonna, pontus och christian. gitarrspelande, fotbollssparkande, massa tjöt och massage :D underbart! :) den natten somnade man halv fyra :)

söndag morgon väcks man av en jonna som skriker: KLOCKAN ÄR KVART I NIO! förklaring: frukosten började 8, mötet 9. vi kom försent till mötet, ganska så pinsamt! möte, mässa och lunch bjöd förmiddan på. sen var det hemfärd, mycket sorgligt :/ men snart ska jag och therese till allingsås :) härligt ;)

DET ÄR VÅÅÅR :D

Solsken, leenden och lycka, tre ord jag skulle beskriva mitt liv med just nu :) <3


RSS 2.0