Brand new day! :)

tjeeeenaaa!

sitter här å diggar musik som en tok och väntar på min BUS! :D vi ska kolla på sex and the city, filmen då asså, för jag är ju så sjukt seg så jag har inte sett den :O

är på toppenhumör den här helgen faktiskt! trots de många misstag som skedde förra lördagen så känner jag mig faktiskt mycket gladare nu, kanske är det såhär det ska vara? :) visst, du finns fortfarande i tankarna och så, men mår mycket bättre! är gladare nu och så :)


har förresten försökt lära mig spela gitarr, måste nog börja med att köpa en ny sträng till den :P och kanske stämma den ordentligt. OCH LÄRA MIG SPELA F! hur svårt kan de vara? kanske ska å över till piano ist, fast gitarr är ju så sjukt mycket mysigare! kanske borde hitta ngn som kan lära mig ist? haha!

även fast regnet öser ner och sommaren knappt finns kvar så har jag kvar mitt humör! jag har det helt okej faktiskt!

Dags att börja leva! :)

so dream dream dream...

jag gillar inte läget just nu... du finns allltid i tankarna, jag hör din röst innan jag somnar och nu fínns du också i mina drömmar! ditt namn dyker upp överallt utan anledning och alla säger att jag ska försöka komma över dig? hur fan ska det gå till egentligen? du finns verkligen överallt! jag känner att jag låter som värsta psykfall, det är jag kanske också, eller så har jag bara blivit olyckligt kär... tyvärr så måste min lyckliga stund ta slut nu, vill inte än, vill stanna i min glasbubbla ett tag  till så jag kan vara lycklig... skjut mig heller sen än att skjuta mig nu. men de går inte, det får bli såhär.




Why do I just lay awake and think of you
I need some sleep
Tomorrow I have things to do
Everytime I close my eyes, I see your face
So I try to read
But all I do is lose my place

Am I obsessed with you?
I do my best not to want you
But I do all the time
I do all the time

I'm so sorry, I just had to wake you up
I feel so lonely by myself
Is this the way it feels when you're in love?
Or is it something else?
Yeah

Am I obsessed with you?
I do my best not to want you
But I do all the time
Want you all the time



RSS 2.0