Snart!!<3

 

Snart är den här skönheten min, ska beställa den idag förhoppningsvis :D 
Kanske lite dyr men det är den värd! åh, jag längtar :D 
Vad tycks? (a) 

Ska berätta lite om helgen, helt wonderful! lördagen åkte jag till sötaste jennie gulleflun fäger för hon var 16 och SÖÖÖÖT! hon fick paket från mig och utsidan var typ finare n insidan(a) sen blev det tårta , mummms! sen låg vi på studsmattan och mööös! :D sen åkte vi in till thai house och åt mongolisk bufé, förrätten var nog godast :D vi tog ett litet strög runt i skövde och sen till olstorp. sen hem och kolla på twilight!<3333 åh, jag älskar den filmen och jag längtar till nästa! <3 somnade runt ett trötta och nöjda över att hon blivigt äldre :D och för att hon var så söt (a) 

Jennie, jag har bruna beeeeen! :D <3

söndagen vaknade vi runt ett och vi satt vid datorn lite och sedan spelade vi singstar, jennie vann typ hela tiden :( <3 
sen åkte jag hem för att byta om sen vidare till lerdala för att kolla på damlaget när Gulleflun var med :) bra var hon :) 
 
Trevlig helg med den bästa gulleflun som finns :D 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JENNIE! YOU ARE THE BEST!<3<3

<3333333

1år med älskling<333! jag är världens lyckligaste och har världens bästa älskling!<33

tänk allt vi har gjort tillsammans, gått igenom både dåliga och bra tider, gjort det mesta ihop och har bara blivigt mer kär för varje dag som gått<3

Jag älskar dig David Joakim Pehrsson och jag är glad att just Jag är ihop med dig<3 du är den bästa för mig och vi ska bli gamla och grå tillsamans.<3


Som det kan bli (a)

Längesen jag skrev senast, men har inte orkat. veckan har varit ett helvete.

Måndag- Helt okej, hade äntligen engelska med Lena igen, så skönt att slippa Patrik! var på tonår och vi ska göra om där, kul kul :)

Tisdag- Upptäckte att jag har blivigt "sur" igen så jag skippade träningen och jag och Mathilda städade i farmors gamla hus, eller iaf verandan. ringde för sent och fick tid till VC i tidan dagen efter. somnade i pina.

Onsdag- Stannade hemma för att åka till VC och där fick jag sitta mellan halv elva och kvart i tolv. då visade det sig att de hade glömt mig och att det inte var något tydligen. så åkte till skolan sur som jag var och hade missat halva dagen. Cissi och jag gick och kollade på ett projekt om Gambia och vi vill fan göra något liknande. såg så hemskt ut men ändå härligt, skulle vilja kunna göra någon skillnad i världen. efter skolan träffade jag Marika på gina och så gick vi vidare för att möta mathilda och sen till systemet. Marika får ju äntligen handla där så vi följde med, men jag fick inget :P sen gick jag och mathilda runt på stan och jag köpte två linnen och en randig t-shirt, där rök halva mitt studiebidrag:P sen åkte vi hem och jag och Marika städade i framors hus. denna kvällen var lika jobbig som kvällen innan, jag var exakt lika sur.

Torsdag- led igenom nationella eftersom jag inte fått hjälp för min surighet men jag hoppas jag får g iaf :) sen vare svenska och Cissis föredrag var as intressant, vill veta mer! sen vare idrott och pallade inte vara med pga ni vet. gick och hämta cissis moped efter skolan och fick sedan skjuts och kramp mellan helensgåden och gina där jag mötte bizz och vi gick på stan ett tag och sedan drar vi till rese prataneds med cissi i telefon och på rese möter jag Julia och Gustav. bästa kommentaren ger jag när jag tar på gustavs mage med knuten näve för att han sa att han var tjock, då säger jag: Fan, du var ju hård. kom då på att det inte lät bra. bussresan hem spenderades med kul pers och martin missade bussen:P när jag kommer hem dissade jag träningen och sov en stund. sen kom älskling och vi kollade hockeyn.somnade lidandes även denna natt men med en tröst så låg älskling brevid.

Fredag- Kände att jag inte skulle klara en skoldag idag så jag stannade hemma för ett besök på VC igen.  fick nu ÄNTLIGEN pencelin och jag börjag nu bli mindre sur. hela dagen har spenderats liggandes i soffan och har även flötat pizza. usch, komer bli tjock:P nu sitter man här och ska snart sova, är trött äen fast jag inte har gjort ngt idag typ:P

Det låter som jag är värsta deårimerad men det är jag inte, lovar :)

Imorgon blire fest för marika som har fyllt 20 :) jag och mathilda är småttingarna där men vi känner ändå rätt många, kommer bli kul :)

A♥D

bye<3


Stand up and admit,
tomorrow's never coming.
This is the new shit.

RSS 2.0