18 April,

Till att börja med ska jag säga att jag och David firar 11 månader idag och han är på andra sidan sjön i linköping och tar hand om barn på cup, hoppas han tänker på mig iaf (a) <3

Har haft en kul kväll, släkten var här för att fira Mamma(49), Marika(20!) och Emmelie(22). började med lite sminkning på mitt rum, jag sminkade Mathilda och Marika sminkade Ida. jag var faktiskt riktigt nöjd över resultatet :) Ida blev också fin :) sen blev det mat! mums, hade inte ätit på hela dan typ:P sen så gick vi ut till baksidan och spelade brännboll. då såg Mathilda ut som en bunhårig blondinbella! haha, förstå att jag hade roligt ;P då blev jag, Mathilda och Emmelie ett lag och Marika, Ida och Olivia det andra. det första Ida sa var: VI VILL INTE HA OLIVIA! HON ÄR KASS! haha, men vi spelade och dom vann faktiskt! :O sen bytte vi lag och då bytte Emmelie och Olivi plats så vi fick olivia i vårat lag -.-' men de gick bra, förutom att jag halkade på brännplattan! lyckat säger jag bara ;) men vi vann iaf :O otroligt, sen gick vi in för tårta och paket :) vi gav mamma en mobil och vi tänkte ringa den när den låg i paketet, men marika var seg på att ringa så hon hann se den innan den ringde :( sen fick jag även en puss på kinden av sötnosen arvid, han är en liten pain in the ass, men förbannat söt! :P sen åkte dom hem och marika in till stan för att festa.

Pappa är snäll! han tyckte jag skulle skriva det :P

Imorgon blir det väl till att plugga samhäll och engelska, åh, orkar inte! men sen ska jag till älskling, tror jag, beror på när han är hemma. förövringt saknar jag Cissi, bizz och fäger! ni är fan bäst<3!

Nu ska jag väl nörda på datorn, som vanligt, ha en bra natt och dröm så att mungiporna gråter! pusshej!<3



I dont want to dream aboute, all the things that never where, <3

Kommentarer
Postat av: Jennie

Låter som en trevlig kväll ;D



jag saknar dig massa mkt! <33

Grattis på 11-månadersdagen, som jag kom ihåg :D <3

2009-04-19 @ 11:23:02
Postat av: Hanna

Dina ögon e så sjukt fina ^^,

Grattis till 11 månader!



<3

2009-04-19 @ 14:30:48
URL: http://fliflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0